Actueel

Er is in september 2021 een nieuw artikel geschreven, klik op deze link om het artikel te lezen! 

Even voorstellen

Edith (59) is gelukkig getrouwd met Peter en heeft twee zoons uit een eerder huwelijk. Abke (31) is vrijgezel en woont op zichzelf in een appartement met tuin. Beiden zijn ze blind en hebben het chronisch vermoeidheidssyndroom (cvs) en fibromyalgie. Jantine (44) is getrouwd metBewerkte foto houten lijst Abke-Edith-Jantine staand. Maarten en heeft drie kinderen. Door een chronische longziekte, botontkalking door gebruik van medicatie en een IC opname in 2015 is haar invulling van de dag anders dan voorheen.

Creatief bezig zijn, is hun passie. Haken, breien, kaarten maken; ze draaien er hun hand niet voor om. Op de foto staat Edith aan de linkerkant, Abke staat aan de rechterkant en Jantine staat erachter in het midden. Benieuwd hoe het nu met ons gaat?

Over ons

Houd Je Haaks is een webshop waar we hand gemaakte knuffels verkopen. Dit doen wij omdat haken ons veel voldoening geeft, en dat we ons talent met anderen willen delen. Omdat onze producten met de hand gemaakt worden, zijn ze uniek. Knuffels kunnen afwijken van wat er op de productfoto’s te zien is.