Heb je vragen aan ons of over onze producten? Is er iets stuk of beschadigd? Wil je een product uit ons assortiment retourneren of heb je een andere vraag? Dan ben je hier op de juiste plek. Via onderstaand formulier kan je ons een bericht sturen of beantwoord één van onze mails om rechtstreeks met ons in contact te komen.

  Persoonlijke gegevens

  Vul hieronder je contactgegevens in zodat we je bericht kunnen beantwoorden.

  Waarmee kunnen we je helpen?

  Kies hieronder het onderwerp waarmee we je kunnen helpen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je bericht op de juiste manier behandeld wordt.

  Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen zou het fijn zijn als je hieronder het productnummer of de datum waarop het product besteld is kan invullen. De datum hoeft niet exact te zijn.

  Vul hieronder de gegevens van je bestelling in als je niet bent ingelogd of klik hier om in te loggen.

  We repareren alle bij ons gekochte producten binnen 6 maanden na levering kosteloos als de schade of gebreken logischerwijs niet hadden mogen optreden. Voor schade of gebreken die zijn opgetreden door het onzorgvuldig handelen kunnen kosten in rekening worden gebracht. Dit gebeurd altijd in overleg en reparaties waarvoor betaald dient te worden, worden eerst met jou overlegd. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

  Wees je er van bewust dat wij alleen producten retour nemen binnen 14 dagen na levering van het product. Knuffels die op maat gemaakt zijn en cadeaubonnen vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen daarom niet retour genomen worden. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

  Wij nemen jouw privacy erg serieus. We doen daarom ons best om alle privacy verzoeken zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken te behandelen.


  Om er zeker van te zijn dat dit verzoek door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.