Omdat wij alle knuffels zelf maken, is het ook mogelijk om knuffels op maat te maken, aangepast naar jouw wensen. Hierbij gebruiken we de knuffels die we al gemaakt hebben als basis, maar geheel andere ideeën zijn in overleg ook mogelijk. Deze knuffels worden na het maken van de afspraken en het ontvangen van een aanbetaling speciaal voor jouw gemaakt.

Lijkt je dit wat? Vul dan onderstaand formulier in met je wensen. Één van ons neemt dan zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken.

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten. Deze zijn ook terug te vinden in onze algemene voorwaarden.

  • De knuffel wordt pas gemaakt na het maken van duidelijke afspraken en akkoord van zowel ons (de makers) en jou (de klant).
  • De knuffel wordt pas gemaakt nadat er een aanbetaling is gedaan van 50% van de onkosten, exclusief verzendkosten.
  • Als de knuffel naar tevredenheid gemaakt is, kan deze na het betalen van de rest van het bedrag inclusief eventuele verzendkosten worden opgestuurd of op afspraak opgehaald in Zeist of IJsselmuiden.
  • Als de knuffel niet naar tevredenheid gemaakt is, kan de aanbetaling worden terugbetaald in de vorm van een tegoedbon voor onze winkel. Dit doen we omdat wij in dit geval al wel kosten hebben gemaakt voor het maken van de knuffel. Uiteraard hoeft in dit geval het restant bedrag niet betaald te worden.

    Hoe mogen we contact met je opnemen?